Tack för allt Ekesås Cornelia

Detta kommer vara det tuffaste inlägget jag någonsin skrivit. 
 
Cornelia blev mystiskt halt i november 2013. I januari 2014 åkte vi till klinik med henne. Efter två klinik besök hittade vi äntligen felet, ärrvävnad i ländryggen förmodligen orsakat av att en ponny valack hade ridit på henne... cornelia blev behandlad och sakta men säkert blev hon bättre och bättre... 
 
Den 2 juni 2015 var veterinären ute och cornelia var bra. Hon var mjuk och fin i ryggen och veterinären friskförklarade henne.
 
Jag vet därför ibte hur detta hände eller vad som gick fel.. Men i april/maj blev Cornelia oridbar.. Hon sparkade och fick panik i skritt på långa tyglar... I longering stegrade hon och tvärvägrade, vilket inte är normalt för henne.. C fick vila hela sommaren och nu den 9 november åkte min syrra och mamma till klinik med henne..
 
 
Hon hade otroliga inflamationer i bakbenen, vilket skulle gå att behandla men veterinären ville hitta orsaken till problemet. Dem röntgade hennes rygg och allt såg bra ut. Men sedan tog dem ultraljud på ryggen och det visade sig att den gammla skadan hade spridit sig. Veterinäreb konstanterad att C hade så ont så för att bara att gå i hage skulle hon behöva gå på konstant smärtlindring... Cornelia blev utdömd och hon fick somna in på kliniken...
 
Min älskade häst som vi har kämpat för kunde inte bli räddad... 
 
 
Jag kan fortfarande inte förstå att hon är borta och förväntar mig att hon ska stå i boxen mittemot Jojo som vanligt... 
 
Cornelia kommer nog alltid vara hästens med störst personlighet. Hon var verkligen unik och så otroligt vänlig i hjärtat. Hon skulle aldrig skada någon medvetet och hon var verkligen den vackraste hästen på denna jord. I 6 år hade jag turen att få henne, även om det blev kortare än vad jag trodde är jag lycklig för all tid jag fick med henne.
 
Tack Cornelia ❤