3 toppen ridpass!

På dressyrpasset fick jag Svante. Vi tränade ännu en gång på skänkelvikningar och satans vad bra det gick!! Kom verkligen åt han och han blev så sjukt lösgjord! Fick höra sen att karin hade sagt till min mamma att jag och Svante har klickat och att jag rider han super bra, så det var sjukt kul att höra!
 
På hoppningen fick jag fina Max igen, precis som jag ville! Haha vi fick hoppa en oxer med 5 galoppbommar framför. Det gick grymt bra för oss alla så Sussie sa hela tiden "höj 4 hål" så tillslut låg det över 1 meter, ca 1.05-1.10. Det gick jätte bra, men jag har ju inte hoppat högt på länge och det är ju en helt annan sak på Dimma än Max. Så min sits var väll inte den vackraste men men. Även när vi hoppade en liten bana så gick det super bra. Jag tycker om Max så sjukt mycket!
 
Sen efter skolan red jag ett dressyr pass på C. Jag red mycket små vägar. Red först på en åtta sedan serpentinbågar och sedan bågar. C blev så sjukt fin och lugn av arbetet, hon tuggade lungt på bettet och frustade av nöjdhet. Jätte stolt över henne att hon var så lugn fast hon har tagit det lungt nu ett par dagar. Jätte nöjd är jag över henne! Min fina ögonsten♥