Jag lever!

Min dator gick inte att rädda..... :( Så RIP macbook 2011 - 2015, kommer förevigt vara saknad och älskad...
Nej men skämt åtsido, jag grät....
Minnes bild....
 
Hahhaha nej nu måste jag sluta skriva om hur patetisk jag är. Datorn stod mig nära hjärtat..
 
Denna vecka har varit riktigt bra på hästfronten.
I tisdags fick jag rida skolans nya häst Calle. En stor, långbent, grön galen häst. Men han var faktiskt ganska så rolig att rida, dock väldigt tung och oförsiktig.
 
I onsdags red jag Leila på dressyrlektionen och om jag ska var ärlig så ville jag inte ens rida då jag ridit leila 2 gånger och då tyckte jag inte om henne. Men trots att hon var väldigt stel i början så fick jag tillslut henne på tygeln med en jäkla kraft i bakbenen, så jag fick igenom henne och då var hon faktiskt rätt så trevlig att rida. Hon är även en väldigt bra häst för min ridning, jag blir lätt lite hård och stum i handen och vill grejja för mycket med dom, men med henne behövde jag vara tydlig och still.
 
 
Cornelia har gått så sjukt fint denna vecka! Riktigt arbetsvillig och fräscha steg. Jätte trevlig och 100% med på noterna. Fick även beröm av Sara i stallet om hur fint jag red och att Cornelia såg ut som en riktigt härlig och häftig häst att rida, med så stora fina steg. Jag kunde inte annat än att hålla med.
 
Jojo har fått väldigt mycket energi på sista tiden. En dag skulle vi gå en promenad med henne men kom knappt från stallplan innan hon blåste upp sig och började trippa som en jäkla hingst. Vi släppte henne istället i padocken och jädrar vilken fart de var på köttbullen, fulle rulle med bocksprång. Mamma longerade henne i förrgår och hon sprang så fint! Idag blev det promenad. Hon har även börjat gå ner i vikt så nu jäklar!