Grodhoppningen med Madeira -film!

Idag var det ju grodhoppning. Vi hade samling i stora klockan 11 och då byggde vi banan, det var lite tråkigt eftersom banan var "huset" och som sagt var det ju bara 50 cm.. Vi gick banan och prickade  av oss sen så hade vi en kvart-20 minuter att fixa hästarna. Så det blev väldigt stressigt! 
Ca klockan tolv kom vi in i ridhuset och då värmde vi upp på typ tio minuter, detta var ju väldigt tråkigt för Maderia som är äldre och som inte fick lite mer tid att värma upp.. Sen fick vi gå på en liten fyrkant när vi väntade till våran tur. 
Sen så var det vår tur och då ville Madeira inte gå in på banan så hon började backa... Tillslut bestämde hon sig för att trava in, söt tanten ;) Vi fick hoppa fram på ettan och det gick bra. Sen så var det banan och det gick jätte bra förutom att vi fick korsgalopp efter 3an, men det gick bra ändå ;) Efter sista hindret så applåderade dom i publiken och då bestämde Madeira sig för att bli rädd så hon stack lite, hahaha :)
Jag är jätte nöjd! Detta var andra gången jag hoppade henne så jag är jätte glad över att det gick bra. Rosett och diplom fick vi :D
Nu håller vi tummarna att det blir en till grodhoppning eller pay´n jump någon gång som man får åtminstånde hoppa 70cm på ;D