I miss it already..

Igår var ju sista praktik dagen, kunde inte blivit mycket bättre kan jag ju säga!
Vi släppte ju ut hästarna och mockade som vanligt. Sen red jag och Issa Gb och Lucas i ridhuset, vi skrittade och travade. Gb var jätte het som vanligt men fick han så sjukt fin i slutet!! 
 
Efter det skulle vi rida fram två varsina hästar åt en tjej som heter Greta, hon skulle jobba dem lite. Så jag hoppade upp på Felix. Men han kändes inte som sig själv.. Han var spänd och hoppade till lite då och då. När jag försökte göra halt började han studsa.. Så jag hoppade av och gick runt med han istället för att han skulle få nå för sig och bocka va mig. 
 
Sen ska ni bara veta hur sjukt lycklig jag blev, jag fick rida en av världens finaste hästar. Cautious. Greta höll lite snabbt lektion och fy satan vilken fin och cool häst han är! Man kunde göra i princip vad som helst på han, korta och länga galopp sprången hur lätt som helst osv! Helt förälskad i den hästen!!
 
Efter lunch red jag och issa ut på Gasira och Paddy. De var verkligen en helt underbar sista ridtur på Dräggesta ♥
 
Bilder från fredagen:
Issa och lucas jag och Gb, jag kommer sakna Gb jätte mycket...
 
Jag och fina Cautious (och ja han är STOR)
 
Sen issa på Paddy och Jag på Gasira:
 
 
Världens bästa praktik, Tack Jennie och Linnea för dessa två super duper bra veckor! Och tack för att ni litat på oss upp till 120 % gällande hästarna ♥