Alexis Guard "Alex" f.1995

Okej först måste jag säga detta innan jag börjar berätta! Stina som ägde Alex har varit så otroligt duktig med Alex, fått han från en pigg,nervös travare till en otroligt lugn och fin ridhäst, det är inte lätt, med det lyckades hon med:) Och jag måste få tacka att jag fått chansen att rida honom och sköta honom, Jag är otroligt glad att jag fått tagit hand om honom och han har en väldigt speciell plats i mitt hjärta :´)
 
Alex som han kallas är ett varmblodsvalack, som betyder så himla mycket för mig, han har lärt mig otroligt mycket och jag har lärt han väldigt mycket :´)
 
Alex träffade jag när jag träffade Indie, jag fick rida på honom, men då han var så himla stor tyckte jag att det var läskigt. Men ju längre tiden gick och ju mer jag lärde känna honom, vågade jag mycket mer. Vintern 2009 gjorde jag och Alex våran fösta framdelsvändning ihop, hihi det  betydde väldigt mycket för mig!
Men Stina skulle sälja sitt hus och alex skulle säljas, mitt hjärta brast i tusen bitar, men när vi hittade ett bra stall där vi skulle ställa Indie fick Alex följa med :´) Mitt hjärta limmades ihop och jag skulle få fortsätta min framtid med den hästen jag älskade mest av allt! 
Dagen han kom till stallet glömmer jag aldrig, när han steg ut ur transporten och var den vackraste häst jag sett<3
Jag och Alex tog ibland lite lektioner och det gick super! Dock var han ett sånt varmblod som inte lärt sig galloppera men jag tog första galloppen med han vintern 2010 :) Han kunde inte heller hoppa men bommar tyckte han var roligt. Dock året 2011 fick vi gå skilda vägar, efter 3.5 år tillsammans skulle drömmen ta slut, mitt hjärta brast igen och mitt hjärta är fortfarande i flera bitar... Den häst som jag älskade så mycket skulle bli såld och jag tror inte jag gråtit så mycket i hela mitt liv:( 
Men när jag tänker tillbaka på Alex ler jag, kanske fäller en tår eller två, han var en helt underbar häst som aldrig ville något illa och jag är stolt över att säga att jag tagit hand om honom:´) Han har lärt mig nästan allt jag vet, om det inte hade varit för honom hade jag aldrig vågat rida på Cornelia<3 Vacker, fin, stor, och snäll är det bästa med han alla dom egenskaper har han och jag saknar han, gosiga Alex, jag saknar han så otroligt mycket :´(Min underbara bästavän<3
Everytime i saw you i smiled, everytime i ride you i laugh and when i had too let you go i cryed<3