Without You I Am Colour-Blind

Oj va min älskad häst har varit duktig!!
 
Denna vecka har varit väldigt jobbig då jag haft feber och förkylning hela veckan, har äntligen börjat må bättre. Dessutom har min kropp börjat lägga av..Axeln är så pajj att jag knappt klarar av att mocka längre, knäet pajar när jag hukar mig och ryggen gör ont som vanligt... Aja nog med klagomål över min hälsa, får väll gå till läkaren istället för att klaga hahah!
 
Har börjat hitta knapparna på Jojo i tömkörningen. Hon jobbar på otroligt bra med bakbenen och jag får henne att verkligen bjuda framåt nu! Så tömkör två - tre gånger i veckan, både ute och i paddocken.
 
Fick även en kommetar från en i stallet om hur fin hon var när jag tömkörde så det fick mig extra glad :)
 
Red igår och idag, tjockisen skötte sig extremt bra båda dagarna.
 
Igår red vi ut, Camilla som har en ponny som heter bompe följde med. Var bra för Jojo att träna på att ha sällskap eftersom hon blir ibland knäpp med andra hästar hahaha! Efter vi skrittat gick jag in i paddocken och lät jojo sträcka ut i litte galopp jobb. Hon var så fin, underbar häst att galoppera!
 
 
Idag jobbade jag henne i paddocken. Lite skänkelvikning och flytta framdelen innanför spåret fick henne väldigt lös i nacken. Red sen mellan två bommar i galopp med 14 m mellan bommarna. Tränade på att pricka bommarna korrekt och att variera galoppsprången. Hon var så sjukt duktig och lyssnade på mig super bra. Dock var hon väldigt busig så några bakut kickar och ett "bock-gnägg/skrik-western stopp" gjorde hon en gång också hahah, vet inte hur jag ska förklara vad fan hon nu gjorde.
 
 
Imorgon blir det en promenix för kossan och dressyr träning på C.
 
Två bilder på C som min syrras pojkvän fottat. Måste lägga ut för hur vacker är hon inte?!